ABBA Mania verovert Nederland

Partyjock Dimitri Visch houdt van een feestje en vooral als het om de muziek van ABBA gaat. Alle singles en albums zitten dan ook standaard in zijn platenkoffer en worden regelmatig gedraaid tijdens een show.Er zijn in de wereld een groot aantal ABBA coverbands actief en Dimitri heeft ze bijna allemaal gezien. Weinig van hun lukt het om een goede act neer te zetten die naadloos aansluit bij het origineel. Afgelopen zaterdag was Disco Royaal te gast in de Mezz te Breda bij een optreden van ABBA Mania.

Van oorsprong is deze show gemaakt als Westend show en heeft jarenlang volle zalen getrokken in Engeland. Op dit moment hebben zij een Europse tour en doen diverse theaters aan. Het optreden in de Mezz was bijzonder, want de Mezz is geen theater maar een poptempel. Een theatershow in concertvorm dus, zonder stoelen, maar met een dansvloer. Alle hits kwamen voorbij, vocaal erg zuiver en dicht bij het origineel. De kleding was nagenoeg hetzelfde als die we kennen van de clips en de vele foto’s. De look-a-likes deden hun kunstjes en soms vergat je te denken dat je een naar een kopie zat te kijken. De show is minder geschikt voor een theater, maar perfect voor een danszaal. Een aanrader!

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden.Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.. DiscoRoyaal is ook te boeken bij GÉRS | Entertainment!