Boeken

coverdiscroy

Boeken

Wilt u een show van DiscoRoyaal boeken? Selecteer een datum. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Is een datum niet meer beschikbaar? Stuur dan een mail naar info@discoroyaal.nl en wij brengen u in contact met collega’s uit ons netwerk.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
25
- Bezet
25
- In optie

Bedrijfsnaam:

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):
Details/Opmerkingen:

 Met het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met verwerking en het opslaan van de gevraagde gegevens op deze pagina. Deze gegevens worden gebruikt om uw boekings/informatie aanvraag te verwerken.

DiscoRoyaal ®, hier kunt u een drive-in show boeken met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden uit de regio Rotterdam en Breda. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op! We komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van DiscoRoyaal en Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Boeken