De DJ’s

coverdiscroy

De DJ’s

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Wij nemen je met onze Drive-in Show mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Heb je een keuze kunnen maken? Boek dan hier meteen je DJ.

Wij bieden de volgende DJ’s aan:

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

Partyjock DJ Dimitri Visch (Lex Hilarisch) in actie. DiscoRoyaal ®, hier kunt u een drive-in show boeken met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden uit de regio Rotterdam en Breda. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. https://www.discoroyaal.nlPartyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is eigenaar en oprichter van DiscoRoyaal ® Hij draait clichématig en ongedwongen. Hij is een flamboyante theater DJ en de Liberace van de Disco. De rode draad door zijn Drive-in show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die je stiekem wel kent en kan meezingen. Van ABBA tot aan de Zangeres zonder Naam, van de Bee Gees tot aan Lady Gaga en terug via de Top40 Je hoort ze allemaal voorbij komen bij een Drive-in show van DiscoRoyaal. Met ruim 100 boekingen per jaar, in de grote zalen, festivals en gewoon bij de mensen thuis, is hij niet meer te denken in het DJ circuit.

Boek hier Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) of bekijk zijn profiel.

Stijlen: 70’s, 80’s, 90’s, Disco, Dance Classics, allround, themafeesten, feest, Nederlandstalig, Theaters, Zakelijk, Bruiloften, Oktoberfest, Carnaval, foute hits, Spaans, Duits, Kerst, Kinder DJ, Carnaval

DJ Lody

dj_lody_discoroyaal_disco_royaalDJ Lody, een DJ met jarenlange ervaring op het gebied van classics. Alle opwindende en bekende dansmuziek uit de zeventiger, tachtiger, negentiger jaren en zero’s zit in zijn repertoire. Dat moet het ook zijn: opwindend, swingend, bekend en een dans en feestgevoel oproepend. Dan is er pas sprake van een echte ‘CLASSIC’. Hij grijpt graag naar deze muzikale jaren terug zonder in clichés te vervallen. En dat zelfs meestal van originele vinyl platen (vooral maxi singles).

Boek hier DJ Lody of bekijk zijn profiel.

Stijlen: 70’s, 80’s, 90’s, Disco, Dance Classics

Feest DJ Daniel

FEEST_DJ_Daniel_discoroyaal_disco_royaalDaniel is niet alleen een allrounder, maar ook gespecialiseerd als feest DJ. Daarnaast draait hij Top40 , Club en Apres Ski. Als bonus is hij ook geen onverdienstelijke zanger!
​Daniël staat op dit moment vrijwel elk weekend wel ergens in de horeca of in een feesttent te draaien of te zingen. Ook is Daniël inzetbaar als presentator van uw evenement.

Boek hier Feest DJ Daniel of bekijk zijn profiel.

Stijlen: 70’s, 80’s, 90’s, Disco, Dance Classics, allround, themafeesten, feest, Nederlandstalig, Club, Top40 en Apres Ski

DJ Martino

dj_martino_discoroyaal_disco_royaal_lpDJ Martino is op 14 jarige leeftijd begonnen met draaien.
Zijn grote inspirator in die tijd was DJ-Red die toen het gezicht was van de jumpstyle iconen Jackyll & Hyde.

Inmiddels heeft hij zijn eigen drive-in show, bestaande uit veel geluid en een spektakel aan licht. Hij treedt regelmatig op, zowel met als zonder eigen installatie.

DJ-Martino geeft workshops en ook DJ-cursussen aan mensen die enthousiast zijn om het DJ-vak op te pakken.

Inmiddels is hij allround DJ die van ieder feest waar hij komt een spetterend evenement neerzet.

Boek hier DJ Martino of bekijk zijn profiel.

Stijlen: EDM – House – Dance – Top40 – 90’s

DJ PACO

DJ Paco

DJ Paco is een gezellige, veelzijdige en vriendelijke allround DJ voor alle soorten feestavonden.

DJ Paco beschikt over een groot repertoire van de beste hits en is niet bang voor een microfoon. Naast het kunnen DJ’en heeft Paco ook verstand van het aansturen van licht en het inregelen van muziek van artiesten middels een tape-rack. Hij heeft in zijn carrière al menig zanger mogen schuiven en kan ook nog presenteren.

Boek hier DJ Paco of bekijk zijn profiel.

Stijlen 70’s, 80’s, 90’s, Disco, Dance Classics, allround, themafeesten, feest, Nederlandstalig, Top40

DJ Pat-P

DJ Pat-P ook te boek bij DiscoRoyaal.nl
Na vele boekingen in discotheken, kroegen en verjaardagen waar hij als ”Alround DJ” te werk ging, heeft hij toch besloten om het maar bij 1 genre muziek te houden, ”House” en wilde ook z’n eigen sound hebben! Vanaf begin 2012 is hij thuis in z’n kamer begonnen met het produceren van house tracks.

Het entertainen van het publiek door middel van het mixen van muziek is hetgeen wat hij het leukste vind om te doen, ”zolang de mensen het naar hun zin hebben heb ik dat ook” heeft hij altijd al gezegd! Het is en blijft een levenslange hobby voor hem

Boek hier DJ Pat-P of bekijk zijn profiel.

Stijlen EDM – House – Dance –  Hardstyle – Top40 – 90’s.

Jouw naam hier?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle DJ’s die in ons team passen en kunnen leven met onze missie en visie. Bekijk hier onze vacature. Interesse? Stuur een mailtje met motivatie naar info@discoroyaal.nl

Village-People-We-Want-You-discoroyaal_disco_royaal

Neem contact op voor meer informatie en boekingen