De DJ’s

coverdiscroy

De DJ’s

DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Wij nemen je met onze Drive-in Show mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Heb je een keuze kunnen maken? Boek dan hier meteen je DJ.

Wij bieden de volgende DJ’s aan:

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch)

Partyjock DJ Dimitri Visch (Lex Hilarisch) in actie. DiscoRoyaal ®, hier kunt u een drive-in show boeken met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden uit de regio Rotterdam en Breda. Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. https://www.discoroyaal.nlPartyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is eigenaar en oprichter van DiscoRoyaal ® Hij draait clichématig en ongedwongen. Hij is een flamboyante theater DJ en de Liberace van de Disco. De rode draad door zijn Drive-in show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die je stiekem wel kent en kan meezingen. Van ABBA tot aan de Zangeres zonder Naam, van de Bee Gees tot aan Lady Gaga en terug via de Top40 Je hoort ze allemaal voorbij komen bij een Drive-in show van DiscoRoyaal. Met ruim 100 boekingen per jaar, in de grote zalen, festivals en gewoon bij de mensen thuis, is hij niet meer weg te denken in het DJ circuit.

Boek hier Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) of bekijk zijn profiel.

Stijlen: 70’s, 80’s, 90’s, Disco, Dance Classics, allround, themafeesten, feest, Nederlandstalig, Theaters, Zakelijk, Bruiloften, Oktoberfest, Carnaval, foute hits, Spaans, Duits, Kerst, Kinder DJ, Carnaval

DJ Lody

DJ Lody, een DJ met jarenlange ervaring op het gebied van classics. Alle opwindende en bekende dansmuziek uit de zeventiger, tachtiger, negentiger jaren en zero’s zit in zijn repertoire. Dat moet het ook zijn: opwindend, swingend, bekend en een dans en feestgevoel oproepend. Dan is er pas sprake van een echte ‘CLASSIC’. Hij grijpt graag naar deze muzikale jaren terug zonder in clichés te vervallen. En dat zelfs meestal van originele vinyl platen (vooral maxi singles).

DJ Lody

Boek hier DJ Lody of bekijk zijn profiel.

Stijlen: 70’s, 80’s, 90’s, Disco, Dance Classics

Neem contact op voor meer informatie en boekingen