De foute vrijdagmiddag discohit van DiscoRoyaal : When the rain begins to fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora

1page-img3Het is eindelijk officieel zomer! Tijd voor zonnecreme, korte broeken, blote lijven, rosé en natuurlijk de fijne muziek die Partyjock Dimitri Visch van DiscoRoyaal.nl
draait met mooi weer. Laat het mooie er maar vanaf vandaag. Het stroomt met bakken uit de hemel. Er zijn genoeg discohits waar regen een belangrijke rol in speelt. Denk aan: “It’s raining men” van “The Weather Girls”, en “I can’t stand the rain” van “Eruption”. Toch is er maar 1 plaat die bij elk optreden steevast wordt aangevraagd: ” When the rain begins to fall” van Jermaine Jackson en Pia Zadora. Een heerlijke feelgood song dat een verhaal uitbeeld, met een hang naar de jaren 80. Het is uitgebracht in 1984 en het nummer werd gebruikt in de muzikale film:  “Voyage of the Rock Aliens”, waar zangeres Pia Zadora een hoofdrol in speelde. Waant u zich even met mij terug naar de jaren 80?

DiscoRoyaal.nl, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch neemt je mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. DiscoRoyaal is exclusief te boeken bij GÉRS | Entertainment!