De warme vrijdagmiddag zomerhit van Perry Zuidam

1page-img3De warme vrijdagmiddag zomerhit van vandaag is van niemand minder dan onze muzikale vriend Perry Zuidam.  Met deze muziek ga je toch spontaan het terras op zoeken?

Kort geleden was hij te gast voor opnames van tv Puerto Latino, een tv programma voor de nederlandse Antillen en voor diverse regionale tv zenders in Nederland.

Hierbij een van de liedjes die hij zong, een van zijn oude single’s geschreven en geproduceerd door Johnny Hoes in 2000 “Onder je ballustrade”. Ook deze hit ontbreekt niet in de platenkoffer van Partyjock Dimitri Visch van DiscoRoyaal.nl


DiscoRoyaal ®, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden.Partyjock DimitriVisch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.. DiscoRoyaal is ook te boeken bij GÉRS | Entertainment!