Home

coverdiscroy

Over DiscoRoyaal

DiscoRoyaal ®, DJ’s (drive-in show) en entertainers die je op theatrale wijze meenemen op een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. De DJ oplossing voor Rotterdam en omstreken.

Al onze DJ’s en entertainers staan garant voor een swingende avond uit. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en (inter) actieve DJ’s  zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Wij zorgen verder voor passend licht en geluid en nemen zelfs de hele organisatie uit handen als totaalbureau.

Partyjock DJ Dimitri Visch (Lex Hilarisch) van DiscroRoyaal.nl in actie

 

Ook in een zakelijke omgeving voelen wij ons thuis. Geheel met een nette DJ booth en in stijl gekleed, verzorgen wij minder opvallend, of  juist andersom de muzikale omlijsting.

dj_dimitri_visch_dimitrivisch_discoroyaal_disco_royaal_breda_rotterdam

Onze missie is een mooiere en gelukkiger wereld achter te laten d.m.v van het uitvoeren en organiseren van (muzikaal) entertainment. Iedereen gaat na afloop blijer en gelukkiger naar huis. Onze gasten vergeten even hun zorgen.

Onze DJ’s en entertainers, zijn meer dan alleen een DJ. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. Wij zijn altijd in thema gekleed en verrassen graag, passen ons aan, maar behouden altijd onze draaistijl.

Van ABBA tot aan de Zangeres zonder Naam, van de Bee Gees tot aan Lady Gaga en terug via de Top40 Je hoort ze allemaal voorbij komen bij een Drive-in show van DiscoRoyaal.

DiscoRoyaal basis set Disco Royaal dj

DiscoRoyaal verzorgt shows voor grote en kleine feesten en groepen, maar ook voor kinderen. In een café, een woonkamer, op een verjaardag, bruiloft, Abraham of Sarahfeest, sporthal, winkelcentrum of groots en meeslepend in het theater, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset, verlichting en de muziek. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op! We komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met onze DJ’s zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Publieksopwarming is één van de specialiteiten van DiscoRoyaal. Ideaal als opwarmer voor een optreden van een artiest of band, een pauze, een afterparty en de muzikale omlijsting in een theater of foyer (randprogrammering).

Onze DJ’s zijn niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekken ook het publiek op ludieke wijze bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Een pub of muziekquiz en een Disco Bingo show behoren ook tot de mogelijkheden. DJ nodig in een theater foyer? Het is onze specialiteit.

Om het makkelijk te maken heeft DiscoRoyaal voor de Drive-in show een aantal shows uitgewerkt. Eén ding is zeker, elk optreden is anders en niets staat vast!  Vraag naar de mogelijkheden.

Non Stop Disco Show – Fout en Vertrouwd Show – Pink Agogo ShowTheater DJ –  Kinder DJSenioren Show – Stimmung mit der Lexie (Oktoberfest Show) – Want engelen bestaan niet show – De huiskamer show – Kerstshow en nieuwjaarsreceptieSportevenementenOpeningenWinkelcentrumpromotieProductpresentatiesBraderieën en Jaarmarkten  – DJ Only

Let’s groove tonight!

 

” Beste muziek-en dansliefhebber. Dimitri heeft op ons huwelijksfeest een danssfeer teweeg gebracht ! Ongelooflijk. Vele genodigden deden mee en kwamen de vloer op. Hij bouwde het geweldig op en liet veel nummers die we van tevoren hadden aangegeven heel getimed over ons heen rollen. De verkleedpartijen tussendoor waren ook heel verrassend. Wat een heerlijke mafkees ! We bedanken Dimitri voor de onvergetelijke avond. Danny en Elly.

“Wij hebben inmiddels het genoegen gehad een paar keer een feest te hebben gehad met Disco Royaal.1 keer zelf geboekt voor het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders. Het was geweldig, iedereen genoot mede door de sfeer die jij bracht. Dus fan van disco royaal! Claudia”

 

Neem contact op voor meer informatie en boekingen