Quiz en Bingo

DiscoRoyaal.nl

Quiz en Bingo


Het presenteren van een (pub) quiz of het spelen van een ouderwets potje bingo is naast publieksopwarming is één van de specialiteiten van Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch). Hij is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op een ludieke manier bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Presentaties en aankondigingen schuwt hij ook niet.In samenspraak met de opdrachtgever kunnen er één of meerdere interactieve elementen toegevoegd worden aan de show.

Partyjock dj Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is in te zetten als :

  • – Quizmaster: Van avondvullende pubquiz tot aan een hilarische muziek quiz tijdens een disco show, niets is te gek voor Dimitri. Op hilarische wijze worden de feestgangers getest op hun algemene (muziek) kennis. De Duitse schlager quiz doet het altijd erg goed. Leuk voor grote groepen en speciale gelegenheden.
  • – Bingomaster: Als kind moest Dimitri al met zijn moeder mee naar de bingohal en hij vond het geweldig. Niets is zo leuk als een groep volwassenen geconcentreerd aan het werk te zien met het invullen van hun bingokaartje. De bingoballen worden afgewisseld met bingomuziek en hysterisch aan elkaar gepraat door Dimitri, een foute bingo wordt op een ludieke manier bestraft. Ideaal als tussendoortje of als avondvullend programma. Disco Royaal draagt zorg voor alle benodigdheden en eventuele hysterische prijsjes.
  • – DiscoRoyaal Bingo: Voetjes van de vloer en dansen maar! Wil je een prijs winnen dan moet je verplicht op de dansvloer dansen. Iedereen krijgt een unieke bingokaart met daarop foute hits afgedrukt. Hoor je een liedje tijdens het dansen en staat hij op je kaart? Kruis aan en ga voor de volle kaart. Kaart vol? Ren naar de DJ Booth en ontvang op hilarische wijze je prijs.
  • – Het Magische Bingospel: Ideaal voor teambuilding, productlanceringen en reclame uitingen. In deze hilarische bingoronde heeft elke deelnemer op magische wijze tegelijkertijd Bingo!
  • – Presentator: Geef Dimitri een microfoon en hij gaat los. Ideaal voor productpresentaties en aankondigingen.