Kerstshow en nieuwjaarsrecepties met Disco Royaal

December en januari zijn bij uitstek de maanden om gezellig samen te zijn met familie, vrienden en collega’s. Hapje, wijntje, gezelligheid en natuurlijk leuke muziek op de achtergrond.  DiscoRoyaal.nl brengt kleur in deze donkere dagen. Wij hebben speciale shows en arrangementen samengesteld voor de feestdagen en nieuwjaarsrecepties.

Laat je verassen door de muziekkeuze en het enthousiasme van Partyjock Dimitri Visch , de beste disconummers en meezingers worden afgewisseld met bekende kersthits. Verkleed als kerstman tijdens een kerstfeest, of sjiek in pak bij een nieuwjaarsreceptie, zet hij keer op keer de juiste sfeer neer. Bij een nieuwjaarsreceptie wordt er op een ludieke manier geproost op het nieuwe jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

DiscoRoyaal.nl, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch neemt je mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer een aha-erlebnis bij de feestgangers