Op kerstavond geen disco maar meezingen met de Kanjers


Zo af en toe ontmoet je een gelegenheidsformatie die je niet snel vergeet. De roots van Partyjock DJ Dimitri Visch ligt in het prachtige Rotterdam, waar het concept van Disco Royaal ontsprongen is. Iets meer dan een jaar geleden ontmoete Disco Royaal  de gelegenheidsformatie De Kanjers. Een club ras artiesten uit Rotterdam, met liedjes die een link een hebben naar Rotterdam, aangevoerd door creatieveling Dave van der Wal. Er was een klik en sindsdien bezoeken wij elk concert. Heerlijk puur Rotterdams.

Op kerstavond, maandag 24 december 2012, sluiten de Kanjers traditioneel het seizoen af met een kerstshow in restaurant Ketelbinkie. voor 19,95 krijg je een 3-gangen diner en entertainment. Alle bekende en minder bekende kerstliedjes komen voorbij. De Kanjers treden op in de formatie : Dave van der Wal, Perry Zuidam en Elly Lockhorst. Reserveren is noodzakelijk 010-2152266. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


DiscoRoyaal.nl, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch neemt je mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer een aha-erlebnis bij de feestgangers