Stadsfeest voor vrijwilligers Rotterdam met Lee Towers en de Kanjers

Op zaterdag 10 november 2012 is het de dag van de Rotterdamse Kanjers. In de stad Rotterdam zetten ruim 150.000 mantelzorgers en vrijwilligers zich met enige regelmaat belangeloos in voor hun medemens, een vereniging of stichting. Op deze dag worden deze Kanjers in het zonnetje gezet. Er zijn op deze dag vele leuke activiteiten georganiseerd. ‘s Avonds is er in de Laurenskerk een geweldig stadsfeest met een keur aan artiesten. Dave van der Wal (één van de initiatiefnemers en een collega waar Disco Royaal veel mee samenwerkt) treed op met de Kanjers. Mister Rotterdam : “Lee Towers” trapt deze avond af.

Ben je vrijwilliger of mantelzorger en wil je erbij zijn? Kijk dan op de website voor meer informatie.Disco Royaal is op 10 november geboekt voor een ander goed doel, en niet aanwezig (een benefiet avond voor kinder educatie in Zuid Afrika), maar onderstreept wel het belang van vrijwilligers en mantelzorgers. Deze mensen zijn hard nodig in de maatschappij en de gemeente Rotterdam en de initiatiefnemers geven het goede voorbeeld om deze groep mensen te bedanken.

DiscoRoyaal.nl, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock Dimitri Visch neemt je mee naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer een aha-erlebnis bij de feestgangers.