Toch een beetje ABBA dit jaar op het songfestival 18 mei 2013 in Zweden

www.discoroyaal.nl altijd feestHet is hier al eerder gezegd, maar alles uit Zweden is goed ūüėȬ†Partyjock¬†Dimitri¬†Visch¬†van¬†DiscoRoyaal.nl¬†is dol op ABBA en op het songfestival! De¬†ABBA-leden Benny Andersson en Bj√∂rn Ulvaeus hebben nu samen met dance producer¬†Avicii het themalied voor het Songfestival op 18 mei geschreven lezen we op nu.nl.

Het liedje heet We Write The Story en dient als themamuziek voor de liedjeswedstrijd in Malmö, meldt de organisatie van het jaarlijkse Eurovisie Songfestival.Tevens zal het nummer ten gehore worden gebracht tijdens de openingsceremonie van de finaleuitzending op zaterdag 18 mei. Dat is de eerste uitvoering van het lied.

DiscoRoyaal ¬ģ, een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden.Partyjock Dimitri Visch¬†(DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers..¬†DiscoRoyaal is ook te boeken bij¬†G√ČRS¬†|¬†Entertainment!

Posted in Tip